20/3 2024

Veilig werken in jouw facturatiesoftware

In het digitale tijdperk is de veiligheid en privacy van online gegevens essentieel, zeker als het gaat om je financiële administratie. Het kiezen van de juiste online facturatiesoftware houdt meer in dan alleen gebruiksgemak en functionaliteit; het omvat ook het vertrouwen in de veiligheid en privacy van je gegevens. Dit artikel belicht het belang van deze aspecten en hoe NumNum hieraan voldoet.

Het belang van Veiligheid en Privacy

Cybersecuritydreigingen en datalekken zijn een reëel risico voor bedrijven van elke omvang. Bij het beheren van financiële gegevens online moeten zelfstandigen en KMO's zeker zijn van de integriteit en vertrouwelijkheid van hun informatie. Dit vereist robuuste beveiligingsmaatregelen om data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal.

Kritieke beveiligingsmaatregelen

Goede online facturatiesoftware moet verschillende beveiligingslagen bieden, waaronder:

  • Gegevensencryptie: Zowel tijdens de overdracht als wanneer ze opgeslagen zijn, moeten gegevens versleuteld zijn. 
  • Regelmatige back-ups: Zorgt ervoor dat gegevens hersteld kunnen worden in het geval van een incident.
  • Toegangscontroles: Beperkt de toegang tot gevoelige informatie op basis van gebruikersrollen.

NumNum: Een Veilige Keuze

NumNum begrijpt het belang van deze beveiligingsprincipes en heeft ze ingebed in hun platform. Met end-to-end encryptie zijn je gegevens beschermd, zowel onderweg als op de server. Regelmatige beveiligingsupdates en strikte toegangscontroles zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de software, terwijl geavanceerde back-upprocedures ervoor zorgen dat je gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn.
 

numnum privacy veiligheid

Privacypraktijken

Naast beveiliging is privacy een andere pijler waarop NumNum zich focust. Het platform voldoet aan de GDPR-richtlijnen, wat betekent dat je gegevens niet alleen veilig zijn, maar ook dat je controle hebt over hoe ze worden gebruikt en gedeeld. Transparantie over gegevensverwerking geeft je de geruststelling dat je financiële informatie in goede handen is.

In de keuze voor online facturatiesoftware moet veiligheid en privacy voorop staan. NumNum biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke facturatieoplossing maar zorgt ook voor gemoedsrust door zijn geavanceerde beveiligingsmaatregelen en strikte privacypraktijken. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het groeien van je bedrijf.