Eenvoudiger factureren met tijd- en productregistratie

Hou per klant en project precies bij hoeveel tijd je besteedt en welke materialen je gebruikt. Start en stop je tijdsregistratie zoals jij wilt: via de handige app, met een barcodescanner of in NumNum. Met slechts een paar klikken zet je je tijd- en productregistratie om in een foutloze factuur.

Zeg ‘daaaag’ tegen het papieren werkurenboekje

Hou je je gewerkte uren nog bij in een boekje? Dat kan simpeler, met NumNum. Op die manier hoef je nooit meer iets over te typen en voeg je alle uren meteen toe aan je factuur. Werktijden starten en stoppen doe je via de NumNum-app voor smartphone of tablet, of een barcodescanner. Natuurlijk kun je ze ook gewoon op je pc invoeren.

Voorbeeld van de mobiele timetracking

Ook alle gebruikte producten meteen digitaal

In dat ‘boekje’ zet je wellicht ook de producten en materialen die je hebt gebruikt. Als je het niet vergeet op te schrijven – dat overkomt ons allemaal. Alleen kost dat wel omzet. NumNum neemt dit tijdrovende en saaie (ja toch?) karweitje van je over. Scan gewoon de QR-codes van producten en de bijbehorende aantallen met onze app of barcodescanner, en alles verschijnt automatisch en correct op je factuur.

een voorbeeld van productregistratie in NumNum

Dit zeggen anderen

Kapster
Verkoper aan het bellen
Jonge mensen aan het vergaderen
Schilder
Bouwvakker

Jouw facturatie snel,
eenvoudig en digitaal?

Plan nu een demo in of probeer NumNum meteen uit!