Eenvoudige administratie voor zelfstandigen

Administratie is waarschijnlijk niet de reden waarom je ondernemer bent geworden, toch? NumNum is de meest gebruiksvriendelijke tool op de markt voor je facturatie en administratie. Het is ontwikkeld in samenwerking met zelfstandigen en kmo's, en doet alles wat je nodig hebt zonder ingewikkelde toeters en bellen die je toch niet gebruikt, maar waar je elders wel voor betaalt.

Want weet je wat ’t beste is? NumNum heb je al voor nog geen 10 euro per maand!

Vraag demo aanProbeer nu gratis

Drie aannemers die met NumNum werken

Offertes en facturen in een paar klikken

Gebruiksgemak. Velen beloven het, NumNum maakt het waar. Het is ontstaan uit het facturatieprogramma dat we voor onszelf hebben gebouwd, en eerlijk: we hebben het ons zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Met NumNum maak je in enkele seconden professionele offertes en facturen, beheer je klantgegevens, en registreer je moeiteloos uren en producten.

Screenshot van het NumNum facturatie programma

Het alternatief voor Excel en moeilijke tools

Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel of Word? Dat deden we vroeger ook! En fouten dat we maakten … Of verlies je tijd door ingewikkelde tools die je een arm en een been kosten? NumNum is het alternatief. 

Screenshot van het NumNum facturatie programma, een voorbeeld van eenvoudig offertes maken

Flexibiliteit die bij
jouw bedrijf past

NumNum is de ultieme facturatietool voor ondernemers die hun kostbare tijd niet willen verspillen aan administratie. Of je nu net begint als zelfstandige of een kmo van de derde generatie runt, NumNum biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt. Het werkt naadloos samen met je bestaande tools en die van je boekhouder, dus je hoeft niets te veranderen. NumNum past zich aan jou aan, niet andersom!

Vertrouwd door diverse sectoren

Ben je zelfstandige of freelancer, of heb je een kmo, eenmanszaak of vrij beroep, met NumNum doe je je administratie sneller en efficiënter dan ooit. Probeer NumNum vrijblijvend uit en factureer op jouw manier!

Freelancers
Elektriciens
Installatiebedrijven
Artiesten
Architecten
Vloerders
Softwarebedrijven
Autogarages
Reviews

Wat anderen zeggen?

Jonge mensen aan het vergaderen
Schilder
Verkoper aan het bellen
Kapster
Bouwvakker

Jouw facturatie snel,
eenvoudig en digitaal?

Plan nu een demo in of probeer NumNum meteen uit!