Reviews

Ik werk elke dag met NumNum, het is 'poepsimpel'. Je hebt helemaal geen voorkennis van boekhouding nodig. We zijn ook actief in het buitenland en ik schakel vlot tussen onze NumNum-accounts, zonder dat ik telkens opnieuw moet inloggen. Handig zijn de grafieken waarmee ik de omzet per maand en kwartaal vergelijk met vorig jaar.
Karen Soenens
Genico
Ik werk al jaren met NumNum en raad het m’n klanten aan. Offertes en facturen maken gaat supervlot, en in het dashboard zie ik meteen waar ik sta qua omzet. Meten is weten!
Els Vansteenkiste
Something Els
Ik had al 2 andere facturatieprogramma’s geprobeerd toen ik NumNum leerde kennen. Met NumNum kan ik meer doen, en betaal ik minder. Heel nuttig is dat je ziet of de klant je factuur heeft geopend. En als ik een probleem heb, wordt dat binnen de kortste keren opgelost.
Azzedine Chrouabi
A-Z Technics
Op aanraden van m’n boekhouder ben ik overgestapt naar NumNum. Sindsdien ben ik veel minder tijd kwijt aan administratie. Een offerte omzetten in een factuur, eenheidsprijzen met en zonder btw, projecten beheren: het gaat allemaal razendsnel en supereenvoudig.
Dominique Vuylsteker
All-Renova
Vroeger deed ik m’n facturatie in Word en Excel, een heel gedoe. Ik heb verschillende tools uitgetest, en ben bij NumNum blijven hangen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik. En bij hun support krijg je tenminste een mens aan de lijn.
Inge Van Puymbroek
Crew Consult/Studentcrew/artlogic/LIV’ING(e)