Maak offertes in
een handomdraai

Een offerte maken mag niet veel tijd kosten. Maar een goeie offerte levert wel wat op. In NumNum is het zo gepiept. En uiteraard zet je je offerte met één muisklik om in een factuur, bestelbon of leveringsbon. Geen papegaaienwerk meer – voorgoed!

Voorbeeld terwijl je ‘m opmaakt

Met NumNum maak je snel aantrekkelijke en duidelijke offertes. In lijn met je huisstijl, dankzij de verschillende ingebouwde lay-outs. Je logo erop of een achtergrondafbeelding? Geen probleem. En terwijl je je offerte maakt, zie je direct hoe die eruitziet. 

Screenshot van het NumNum facturatie programma, een voorbeeld van eenvoudig offertes maken

Personaliseer zonder moeite

Gedetailleerde offerte met aparte producten of diensten, of een standaardtekst waar je een paar punten en komma’s verandert? Het is allemaal mogelijk met NumNum. Gebruik samengestelde producten om tijd te winnen. Uiteraard stuur je ook vlot je algemene voorwaarden, een productfiche of foto mee met je offerte.

Screenshot van het NumNum facturatie programma, een voorbeeld van het versturen van een offerte.

Dupliceer bestaande offertes

Vaak maak je offertes die bijna identiek zijn, waar enkel aantallen of maten verschillen. Met NumNum ben je al bijna klaar. Een bestaande offerte is zo gedupliceerd en in een wip aangepast. Makkelijk!

Screenshot van het NumNum facturatie programma, een voorbeeld van een offerte dupliceren

Zie wanneer je offerte bekeken werd

Verstuur je je offerte via mail, dan zie je direct wanneer je klant je offerte heeft geopend. In NumNum zelf, en als je dat wil ook met een melding via e-mail. 

Screenshot van het NumNum facturatie programma, voorbeeld van offerte leesbevestigingen

NumNum berekent de oppervlakte voor je

Superhandig voor de schilder, stukadoor, vloerder, metser en andere vaklui: de ingebouwde oppervlakteberekening. Je geeft de afmetingen van de ruimte en eventuele obstakels in, en het juiste aantal vierkante meter en de prijs verschijnen meteen op je offerte!

Screenshot van het NumNum facturatie programma, voorbeeld van oppervlakteberekening
Reviews

Waarom zij voor NumNum kiezen

Schilder
Jonge mensen aan het vergaderen
Bouwvakker
Kapster
Verkoper aan het bellen

Offertes snel en eenvoudig opmaken?

Plan nu een demo in of probeer NumNum meteen uit!