1/1 2024

E-facturatiesoftware zoals NumNum wordt 120% aftrekbaar!

Ontdek hoe de recente wetswijziging door de Belgische Kamer jouw onderneming kan transformeren. De introductie van 120% belastingaftrek voor investeringen in e-facturatiesoftware en bijbehorende advisering markeert een keerpunt voor KMO's en eenmanszaken. Met de naderende verplichting van e-facturatie vanaf 1 januari 2026, biedt NumNum de ideale oplossing om jouw bedrijf efficiënt en voordelig te digitaliseren.

Vanaf 2026 is e-facturatie verplicht

Vanaf 2026 is e-facturatie een verplichte standaard voor alle Belgische bedrijven. De overstap naar gestructureerde elektronische facturen via het Peppol-netwerk vereist robuuste e-facturatiesoftware. NumNum biedt een gebruiksvriendelijke oplossing die naadloos aansluit bij deze nieuwe vereisten, en stelt je in staat om te profiteren van de fiscale voordelen die nu binnen handbereik liggen.

De Belgische overheid stimuleert de overgang naar e-facturatie met een aanzienlijk fiscaal voordeel. De 120% aftrekbaarheid voor uitgaven aan e-facturatiesoftware en advisering maakt het nu meer dan ooit aantrekkelijk om te investeren in de digitalisering van jouw facturatieproces. Deze maatregel is van toepassing op de belastingjaren 2024 tot en met 2027, waardoor een vroege adoptie niet alleen strategisch maar ook financieel verstandig is. 

numnum homepage

Start nu met NumNum voor optimaal belastingvoordeel

Met de verplichte implementatie van e-facturatie in zicht, is het cruciaal voor elke ondernemer om tijdig de nodige stappen te ondernemen. NumNum's e-facturatiesoftware staat klaar om jouw bedrijf door deze transitie te loodsen, met de dubbele belofte van operationele efficiëntie en maximale fiscale voordelen.

Stap overNumNum en verzeker jouw onderneming van de voordelen die deze digitale evolutie te bieden heeft. Met de 120% aftrekregeling wordt investeren in e-facturatiesoftware niet alleen een strategische noodzaak, maar ook een financieel aantrekkelijke keuze.