Billtobox

NumNum integreert nu naadloos met BilltoBox, waardoor het versturen van verkoopfacturen en het automatisch doorsturen van OCR-bestanden van uitgaven vanuit NumNum naar BilltoBox een fluitje van een cent wordt. Dit partnerschap faciliteert een gestroomlijnd proces voor het beheren van facturen, waardoor je efficiënter kunt werken en tijd bespaart op administratieve taken.

Door de integratie met het PEPPOL-netwerk binnen BilltoBox, verloopt het verzenden en ontvangen van facturen, zelfs naar officiële instanties, zeer vlot. Bovendien zorgt een geïntegreerde betaalknop op de verkoopfacturen voor een eenvoudige en veilige betalingservaring voor je klanten.

Logo van Billtobox by Unified Post

De samenwerking tussen NumNum en BilltoBox ondersteunt niet alleen de huidige bedrijfsprocessen, maar is ook een solide voorbereiding op toekomstige e-facturatie verplichtingen. Het platform biedt een centrale plek waar alle aan- en verkoopfacturen verzameld en beheerd kunnen worden, waardoor je altijd een duidelijk overzicht behoudt van je financiële administratie.

Om te beginnen met de integratie, dien je je eerst te registreren bij BilltoBox en vervolgens de koppeling in NumNum via het BilltoBox-tabblad in je bedrijfsinstellingen te activeren. Na het leggen van deze koppeling, kun je direct vanuit NumNum je facturen naar BilltoBox versturen, waarmee het beheer van je debiteuren efficiënter dan ooit verloopt.

Voor meer gedetailleerde informatie over deze integratie en hoe je deze kunt instellen, kun je de BilltoBox website bezoeken

Bill to box mockup