Downloads

Persoonlijke hulp op afstand

Zoek je een snelle oplossing voor een technisch probleem? Met onze middelen voor persoonlijke hulp op afstand kan een medewerker van ons team je computer vanop afstand bekijken en de bediening van je muis en toetsenbord met je delen om je op weg te helpen naar een oplossing.


Zo werkt het:

1. Zodra je een medewerker van ons team aan de lijn hebt, word je terugverwezen naar deze pagina om de TeamViewer Quick Support Tool te downloaden.

2. Klik op de TeamViewer-link om automatisch de juiste versie van de support-tool voor jouw computer te downloaden en het gedownloade bestand te openen.

3. Met jouw toestemming kan je de sessiecode aan onze medewerker doorgeven zodat jullie beiden het scherm kunnen zien en de muis en het toetsenbord samen kunnen besturen.

4. Je houdt de hele tijd de volledige controle over je computer. Jouw gebruik van je muis en toetsenbord gaat altijd boven dat van onze medewerker, en je kunt op elk moment stoppen je scherm te delen.

Download TeamViewer

 


 

Handige links

Maak je gebruik van onze scanner-module voor het bijhouden van de gepresteerde werkuren en producten?
Hieronder kan je de synchronisatie software voor Windows of Mac downloaden.

Windows

Download de Opticon USB Drivers en installeer deze. Herstart na installatie van de drivers de computer.

Download daarna pas het Num•Num Sync installatie bestand en unzip het gedownloade bestand. Start de 'NumNum Sync Installer.msi'. Loop door de verschillende installatiestappen. Herstart na installatie van de Num•Num Sync app een 2e maal de computer.

Opticon USB Drivers   Num•Num Sync.app (v1.0.1)

Apple MacOS

Unzip het gedownloade bestand, en verplaats "Num•Num Barcode Sync.app" naar de "Programma's" map.

Open daarna de systeemvoorkeuren, ga naar "Gebruikers en Groepen", klik daar op het tablad "Login items" en sleep de app ook in de lijst van programma's die moeten opgestart worden wanneer de mac opstart.

Num•Num Sync.app (v1.0)